دکتر محمود هادی زاده

منو سایت

کیست بیکر:

کیست بیکر:

کیست بیکر کیستی است که در ناحیه حفره پوپلیتئال ایجاد می شود.دربسیاری ازبیماران مبتلابه واریس پا، این کیست هاوجوددارند. ویژگی اصلی آن ساختاری مایع مانند است. وقوع آسیب شناسی با نشت ماده سینوویال همراه است. گاهی اوقات اندازه یک کیست به قطر چند سانتی متر می رسد. یک کیست بیکر بزرگ شده باعث ناراحتی قابل توجهی برای بیماران می شود. به عنوان یک قاعده، این بیماری عمدتا در کودکان زیر هفت سال رخ می دهد. این بیماری همچنین افراد مسن را تحت تاثیر قرار می دهد و از تخریب مفاصل رنج می برند. معمولا بورسیت در ناحیه پوپلیتئال در یک اندام تحتانی ایجاد می شود.

علت کیست بیکر:

اغلب اوقات، ظهور بورسیت در ناحیه پوپلیتئال هیچ علت ظاهری ندارد.بین واریس پا وکیست بیکر، ارتباط مستقیمی وجودندارد. بسیاری از پزشکان وقوع نئوپلاسم را با التهاب بافت و آسیب زانو مرتبط می دانند. بیماری های زیر می توانند باعث ایجاد کیست بیکرشوند:

آرتریت روماتوئید؛
آرتروز؛
سینوویت مزمن؛
آرتروز پاتلوفمورال
تشکیل یک آسیب شناسی مایع مانند می تواند ناشی از آسیب به منیسک ها باشد.گاهی کیست بیکردر هنگام سقوط یا آسیب در طی تمرینات ورزشی رخ می دهد. درمان کیست مطابق با دلایلی که باعث ظهور آسیب شناسی شده است انتخاب می شود. بنابراین، بیماران همیشه تشویق می شوند که تحت معاینه کامل قرار گیرند. هنگام تشخیص، عواملی که باعث رشد کیست می شوند مشخص می شوند.مطالب کاملتردرسایت دکترهادی زاده(بهترین متخصص واریس اصفهان)(بهترین متخصص واریس اهواز)قابل مشاهده است.

علائم تظاهرات بورسیت

گاهی حتی آسیب های کوچک با چشم غیر مسلح قابل مشاهده است. هنگامی که کیست رشد می کند، اثر فشاری بر روی بافت های اطراف مفصل زانو اعمال می کند. در نتیجه تورم ایجاد می شود و درد ایجاد می شود.

علایم کیست بیکر:

در مرحله توسعه یافته، علائم همراه ظاهر می شوند:

افزایش دمای بدن؛
اختلال در تحرک مفصل؛
قرمزی بافت نرم؛
اختلال در راه رفتن یک فرد؛
کاهش حساسیت بافت های ساق پا و پا.
کیست بیکردربیماران مبتلابه واریس ونارسایی های وریدی بوفوردیده می شود.

راه های درمان کیست بیکر

گاهی اوقات کیست بیکر خود به خود بدون استفاده از فناوری پزشکی برطرف می شود. با این حال، اغلب نئوپلاسم تشکیل شده برای مدت طولانی تغییر نمی کند. این به طور قابل توجهی کیفیت زندگی بیماران را بدتر می کند. اگر بورسیت پیدا شد، درمان باید بدون تاخیر شروع شود.

کیست بیکر

نکته:

رها شدن به موقع رگ ها از فشار باعث گردش خون مناسب در اندام آسیب دیده می شود. این امر از ایجاد رگ های واریسی و ترومبوز جلوگیری می کند.
با درمان نادرست کیست، پارگی آن منتفی نیست. مایع انباشته شده وارد ساق پا می شود. این باعث خارش شدید، هیپرترمی عمومی و قرمزی پوست می شود. هنگامی که علائم بورسیت ظاهر می شود، پزشک معالج ممکنست سوراخ کردن آن را تجویز می کند. یک روش کمتر آسیب زا شامل حذف یک ماده مایع است. برای این کار از یک سوزن مخصوص نازک استفاده می شود. داروهای ضد التهابی به داخل حفره آزاد شده تزریق می شوند. این روش درمان همیشه نتایج مورد نظر را به همراه ندارد، زیرا ممکن است مایع پس از مدتی دوباره در حفره پوپلیتئال جمع شود.علایم این کیست می تواند علایم واریس راتاحدودزیادی تقلیدکند.
در صورت عود، مداخله جراحی تجویز می شود.

تبخیر حفره کیست با لیزر.

با کمک یک سوراخ، یک الکترود لیزری به ناحیه پوپلیتئال وارد می شود. از طریق لومن در سوزن، مایع انباشته شده در کیست خارج می شود. در مرحله بعد، منطقه با استفاده از لیزر مدرن تبخیر می شود (تبخیر). این عمل تحت بی حسی موضعی و تحت نظر متخصصان واجد شرایط انجام می شود. توانبخشی برنامه ریزی شده است. دو هفته اول لازم است تااز عدم تحرک مفصل اطمینان حاصل شود و از هرگونه استرس جلوگیری شود.

تشخیص

کیست بیکر اغلب با معاینه فیزیکی قابل تشخیص است. با این حال، از آنجایی که برخی از علائم و نشانه‌های کیست بیکر علائم بیماری‌های جدی‌تر مانند لخته خون، آنوریسم یا تومور را تقلید می‌کنند، پزشک ممکن است آزمایش‌های تصویربرداری غیرتهاجمی انجام دهد.
از جمله:

سونوگرافی
اشعه ایکس
تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)

رفتارکیست بیکر

گاهی اوقات کیست بیکر به خودی خود ناپدید می شود. دربیماران مبتلابه واریس این علایم گاهی باعلایم کیست بیکرمخلوط می شود.جهت تشخیص افتراقی کیست باواریس ، به مقالات دکترهادی زاده (بهترین متخصص واریس اصفهان )(بهترین متخصص واریس اهواز)مراجعه نمائید.با این حال، اگر کیست بزرگ باشد و باعث درد شود، پزشک ممکن است درمان‌های زیر را توصیه کند:

دارو. پزشک ممکن است یک داروی کورتیکواستروئیدی مانند کورتیزون را به زانوی شما تزریق کند تا التهاب را کاهش دهد. این ممکن است درد را تسکین دهد، اما همیشه از عود کیست جلوگیری نمی کند.

تخلیه مایعات. پزشک ممکن است مایع را از مفصل زانو با استفاده از سوزن تخلیه کند. این آسپیراسیون سوزنی نامیده می شود و اغلب تحت هدایت سونوگرافی انجام می شود.

فیزیوتراپی یخ، پوشش فشرده و عصا ممکن است به کاهش درد و تورم کمک کند. دامنه حرکتی ملایم و تمرینات تقویتی برای عضلات اطراف زانو نیز ممکن است به کاهش علائم و حفظ عملکرد زانو کمک کند.

در صورت امکان، پزشکان علت اصلی کیست را درمان می کنند. اگر پزشک تشخیص دهد که پارگی غضروف باعث تولید بیش از حد مایع سینوویال می شود، ممکن است جراحی را برای برداشتن یا ترمیم غضروف پاره شده توصیه کند.

کیست های بیکر مرتبط با آرتروز معمولاً با درمان آرتروز بهبود می یابند. مداخله جراحی به ندرت مورد نیاز است.

شیوه زندگی و درمان های خانگی

اگر پزشک تشخیص دهد که آرتریت باعث ایجاد کیست شده است، ممکن است به شما توصیه شود که برخی ازاصول زیرراپیروی کنید. این اصول استراحت، یخ، فشرده سازی و ارتفاع هستند. به پای خود استراحت دهید. زانوی خود راسرد کنید زانوی خود را با بسته بندی، آستین یا بریس فشار دهید. و در صورت امکان، به خصوص در شب، پای خود را بالا بیاورید.

کیست بیکر

داروها

داروهای مسکن بدون نسخه را امتحان کنید. داروهایی مانند ایبوپروفن (Advil، Motrin IB، دیگران)، ناپروکسن سدیم (Aleve، دیگران)، استامینوفن (Tylenol، دیگران) و آسپرین می توانند به تسکین درد کمک کنند. دستورالعمل دوز روی بسته بندی را دنبال کنید. بیش از دوز توصیه شده مصرف نکنید.این داروها، دردناشی ازواریس رانیز تاحدودزیادی کنترل می نمایند.

فعالیت بدنی

فعالیت بدنی خود را کاهش دهید. انجام این کار باعث کاهش تحریک مفصل زانو می شود. پزشک می‌تواند به شما راهنمایی کند که چه مدت باید سطح فعالیت خود را کاهش دهید، و او ممکن است بتواند اشکال دیگری از ورزش را که می‌توانید در این مدت انجام دهید، پیشنهاد کند.

آنچه شما می توانید انجام دهید

علائمی را که دارید بنویسید، از جمله علائمی که ممکن است به دلیل تعیین وقت ملاقات نامرتبط به نظر برسد.
اطلاعات شخصی کلیدی، از جمله تغییرات زندگی را یادداشت کنید.
تمام داروها، ویتامین ها و مکمل هایی را که مصرف می کنید فهرست کنید.
سوالات رو برای پرسیدن از دکتر بنویسید.
ممکن است زمان شما با پزشک محدود باشد، بنابراین تهیه لیستی از سوالات می تواند به شما کمک کند از زمان با هم بودن خود به بهترین نحو استفاده کنید. مطالب تکمیلی درسایت دکترهادیزاده(بهترین متخصص واریس اصفهان)(بهترین متخصص واریس اهواز) دراختیارشماست.برای کیست بیکر، برخی از سوالات اساسی که باید از پزشک خود بپرسید عبارتند از:

چه چیزی باعث ایجاد این کیست شده است؟
به چه آزمایشاتی نیاز دارم؟ آیا این آزمایشات نیاز به آمادگی خاصی دارد؟
آیا کیست بیکر موقتی است یا طولانی مدت؟
چه درمان هایی در دسترس است و کدام را توصیه می کنید؟
چه عوارض جانبی می توانم از درمان انتظار داشته باشم؟
چه اقداماتی می توانم به تنهایی انجام دهم که ممکن است کمک کند؟
آیا باید فعالیت خود را محدود کنم؟ اگر بله، چقدر و برای چه مدت؟
من شرایط سلامتی دیگری دارم. چگونه می توانم این شرایط را با هم مدیریت کنم؟

جهت کسب اطلاعات کاملتر، روی لینک زیرکلیک نمائید
?????

?????

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
معرفی
دکتر محمود هادی زاده
دکتر محمود هادی زاده

دکتر هادی زاده علاوه بر داشتن مدرک فوق تخصصی اینترونشنال کاردیولوژی و فوق تخصصی فلبولوژی و درمان واریس، عضو کالج کاردیولوژی و انجمن قلب و عروق آمریکا بوده و مدارک بسیار زیاد دیگری نیز کسب نموده اند. این موضوع باعث شده ایشان را در جایگاه ممتاز و برتر در سطح کشور مطرح نماید. ایشان به عنوان بهترین متخصص واریس شناخته می شوند.

همه مقالات پزشکی
پیمایش به بالا